Workshop Kombucha, Kefir & Wild gefermenteerde dranken

Duur workshop: ±2 uur
Kosten pp: 60,-
Aanvang: 19:30 uur
Datum: 5 maart 2024
Locatie: GEMBER Horst, Steenstraat 2
Workshop Kombucha, Kefir & Wild gefermenteerde dranken

Wil jij ook meer weten over het maken van zelf gefermenteerde dranken? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Of denk je nu.. Kom.. bu… watte? Ook dan is deze workshop iets voor jou. 

Maak kennis met de wereld van probiotische dranken en ontvang praktische tips, info over de gezondheidsvoordelen en inspiratie voor grenzeloze creativiteit voor het maken van jouw eigen probiotisch smaakbommetje! Na het volgen van de workshop heb je alle kennis in huis om thuis aan de slag te gaan. Bedenk jij de nieuwste smaakcombinatie voor je eigen kombucha?

De workshop bevat:

  • Basiskennis kombucha, kefir & andere wild gefermenteerde dranken
  • Je eigen scoby (kombucha zwam)
  • Inclusief consumpties
  • Weckfles
  • Verschillende smaakmakers om je eerste probiotische drank voor mee naar huis op smaak te brengen
  • Een gids om thuis alles nog even rustig na te lezen

Wil je graag meer weten? Schrijf je dan in voor onze workshop.

Schrijf je in!
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de workshop

Bedrijfsnaam
© 2024
Created by