Gember

Sinds 2016 huist GEMBER in een prachtig rijksmonument in het centrum van Horst, wat vroeger diende als gemeentehuis. Ik, Claire de Swart, heb GEMBER mogen zien groeien en bloeien tot een plek in Horst waar mensen genieten van smaakvol eten en de huiselijke rustige sfeer.

Bij GEMBER draait het om SMAAK. Dat zit ‘m niet alleen in zoet, zuur, bitter, zout en umami, welke overigens evengoed belangrijk zijn, maar voor mij betekent SMAAK dat al je zintuigen mee gaan doen, al vanaf het moment dat je bij ons binnenloopt.

Ik vind het een uitdaging om mensen écht na te laten denken over in welke smaken ze zin hebben. We zijn soms gewend om voor de bekende weg te gaan ‘want dat vind ik altijd lekker’. Eten en drinken is ook ontdekken, en dat is het mooie aan nieuwe combinaties maken!

Samen met het GEMBERteam zet ik deze ontdekkingsreis voort! Ga mee op reis en laat je verrassen door onze smaken.

STEENSTRAAT 2

Dé plek voor smaakvol eten en eerlijk winkelen

Sinds de heropening op 14 februari 2019, mag GEMBER nieuwe buren in het pand verwelkomen, namelijk Natuurwijzer. Deze eerlijke eetwinkel biedt mooie verse producten en droogwaren aan! Samen met Natuurwijzer werken we aan ‘No waste’ en duurzaamheid.

Zo verwerken wij bijvoorbeeld producten van Natuurwijzer die niet meer verkoopbaar zijn, maar nog wel houdbaar en lekker. Wij steken deze producten in een nieuw jasje in onze gerechten!

© 2022
Created by