Gember

Sinds 2016 huist GEMBER in een prachtig rijksmonument in het centrum van Horst, wat vroeger diende als gemeentehuis. We hebben GEMBER mogen zien groeien en bloeien tot een plek in Horst waar mensen genieten van smaakvol eten en de huiselijke rustige sfeer.

Wij willen onze gasten verrassen met heerlijke smaakcombinaties, van pure home made producten met zichtbare aandacht voor natuur en milieu. Onze gerechten & drankjes maken we met veel plezier en liefde klaar.

Wij houden er van om groenten, fruit en andere vegetarische & veganistische ingrediënten in een ander jasje te steken. Zo ontdekken we nieuwe smaken en smaakcombinaties. Samen met het GEMBERteam zetten we deze ontdekkingsreis voort.

GEMBER creëert haar eigen ideale wereldje wat we graag met jullie delen!

Kom langs en voel je welkom!

Liefs, Claire

STEENSTRAAT 2

Dé plek voor smaakvol eten en eerlijk winkelen

Sinds de heropening op 14 februari 2019, mag GEMBER nieuwe buren in het pand verwelkomen, namelijk Natuurwijzer. Deze eerlijke eetwinkel biedt mooie verse producten en droogwaren aan! Samen met Natuurwijzer werken we aan ‘No waste’ en duurzaamheid.

Zo verwerken wij bijvoorbeeld producten van Natuurwijzer die niet meer verkoopbaar zijn, maar nog wel houdbaar en lekker. Wij steken deze producten in een nieuw jasje in onze gerechten!

© 2024
Created by