WINTERKAART
vanaf 10:30 u (op vrijdag en zaterdag tot 20:30u)
6,-
Vraag naar de soep(en) van dit moment
Brood met dip bij je soep? + 4.5
18.-
Met sla, olijf, courgette, rode bietenhummus, knoflook- mieriksworteldressing, venkel, bietjes & pittenparmezaan
21.-
Met zoetzure druif, courgette, gemarineerde soja, couscous, ricotta*, prei, pompoen, rettich, gebakken uitjes, walnoten & boerenkoolchips
*vegan, bevat noten
Pannenkoek van linzen & pompoen, belegd met uienrelish, gegrilde courgette, feta* & kiemen
*Keuze uit Feta of Vegan feta
10,-
Brood ondergedompeld in ei met fruit en honing
17.-
Met linzen, uienrelish, rettich, edamamedressing, pecannoot & hot agave
23.-
Met quinoa, sla, bonen op verschillende manieren gemarineerd, gebakken uitjes, courgette, olijf, lijnzaadcrackers, koriander, edamamedressing & cashewkruim
13.-
Twee plakken hartige cake (vegan), belegd met smeersels van het moment
met paddenstoelentapenade, kappertjes, knoflook- mieriksworteldressing, venkel, bietjes & furikake (sesamcrunch)
10.-
Gevuld met spinazie, wortel & gemarineerde soja. Geserveerd met sla & een dip
** vegan bladerdeeg
4.-
Graag aanvullend garnalen bij je gerecht
Dat kan! Geef het door aan onze medewerkers
vanaf 11:00 u
Schilderachtige plaat met broodjes (3st.) en diverse smeersels & toppings
Extra broodje erbij? + 1,5
12.-
Gefrituurde oesterzwam, sweet & spicy. Geserveerd met een dip
12,-
Verschillende groenten in een gefrituurd krokant jasje, met dip
kan glutenvrij, geef dit bij onze medewerkers aan
Onze dinerkaart staat bij GEMBER op het krijtbord
Deze staat niet op de website omdat deze wekelijks kan veranderen